2011. április 28., csütörtök

Reumatológiai gyógyszeres terápia - Jelenlegi ára: 3 865 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Reumatológiai gyógyszeres terápiaA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
A reumatológiai kórképek terápiájának lehetőségeiről kínál tájékoztatót a szakterület legújabb eredményeinek tükrében a kötet, amely elsősorban gyakorló szakorvosoknak és szakvizsgára készülő orvostanhallgatóknak ajánlható. Az első részben az egyes gyógyszercsoportok (fájdalomcsillapítás, gyulladásgátlás, kortikoszteroid- és immunszupresszív terápia, biológiai terápia) részletes bemutatása nyomvonalán haladva nyerünk bepillantást a témába. Ezután - az itt lerakott alapokra támaszkodva - az egyes kórképek terápiái kerülnek leírásra: az osteoarthrosis, a derékfájás, a kristályarthropathiák, a rheumatoid arthritis, a spondylarthropatiák, valamint a kötőszöveti betegségek. Az utolsó fejezet témája az oszteoporózis gyógyszeres terápiája. A kiadvány végén rövidítésjegyzéket és tárgymutatót találunk. ISBN: 978-963-226-096-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 865 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 12:29
. Reumatológiai gyógyszeres terápia - Jelenlegi ára: 3 865 Ft