2011. április 28., csütörtök

Falcsik Mária: A világ tizenkét tételben - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A világ tizenkét tételbenA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
A kivételesen igényes gyermekvers-antológia üde színfolt napjaink gyermekirodalmában mind tartalmában, mind küllemében. Összeállítója, Falcsik Mari költő afféle versolvasókönyvnek szánta, melynek célja megismertetni a gyerekekkel a ritmus, a nyelv ízét, a versek zeneiségét hangos olvasásuk által. Így olyan verseket válogatott a világirodalom terméséből, amelyekben erősen megnyilvánul a költészet zenei és festői ereje. Elsősorban magyar és 20. századi szerzők művei találhatók a kötetben, nem kerültek viszont bele frissen megjelent önálló szerzői gyermekverskötetek darabjai. Klasszikusaink - Arany, Kassák, Móra, vagy akár Jékely - mellett kortársak versei (Falcsik Mari mellett pl. Janicsák István, Kántor Péter, Tarbay Ede stb. ) - és külföldi klasszikusok remekei is helyet kaptak a kötetben (Goethe, Keats, Wordsworth). A versek tizenkét tételben, tematikus fejezetekben - pl. Reggel, Játszani, Okos kisfiú, jó kislányka, Állati, Édes az otthon stb. - sorakoznak. Az 5-6 éves kortól olvasható versek között olyan is akad, amelyet a költője nem gyermekversnek szánt, de benne gyermeki módon csodálkozik rá a világra. Az olvasókönyvet, amiben a költők tucatnyi oldalról villantják fel a világ különböző arcait, Csilléry Orsolya szép illusztrációi díszítik. A kötet végén a szerzőkról is találunk néhány életrajzi adatot. Gyermekkönyvtárakba, iskolai könyvtárakba mindenképpen ajánljuk. ISBN: 978-963-227-079-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 11:45
. Falcsik Mária: A világ tizenkét tételben - Jelenlegi ára: 3 270 Ft