2011. április 27., szerda

Kivirähk, Andrus: Sári, Samu és a titkok - Jelenlegi ára: 1 665 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sári, Samu és a titkokA könyv listaára: 1980 Ft. Leírás:
Sári és Samu tipikus lakótelepi testvérpár. Samu óvodás, Sári már a negyedikbe készülődik a szünidő utolsó napjaiban. Az idő tehát halad, az ovi közeledik, apa már nem húzhatja tovább, be kell váltania ígéretét, hogy elviszi Samut horgászni. A baj csak az, hogy apu még életében nem horgászott, és rettegve várja a nyár utolsó szombatját. Nem olyan nagy dolog - súgja neki anyu, és bizalmasan elárulja: egyszer ő is elvitte körhintázni Sárit, utána olyan rosszul lett, hogy nem győzött kapaszkodni egy oszlopba. Akár még halat is foghattok... - hangzik a biztatás. Az észt író újabb művében bájos humorral, mély líraisággal mutat be egy családot, amelynek minden tagja a maga kis álomvilágában él, de összeköti őket a valóság és a szeretet. A váratlan és vicces helyzetektől a csodás eseményekig sok mindenben része lehet az olvasónak az Ilmar Trull bohókás rajzaival illusztrált könyvet végigolvasva. ISBN: 978-963-9820-07-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 665 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 07:45
. Kivirähk, Andrus: Sári, Samu és a titkok - Jelenlegi ára: 1 665 Ft