2011. április 27., szerda

Ball, Alecia: Udvarhelyszéki mozaik - Jelenlegi ára: 6 080 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Udvarhelyszéki mozaikA könyv listaára: 6990 Ft. Leírás:
Székelyudvarhely mai arcai tárulnak fel a színes fotóalbumban. A magyar idők építészeti, kulturális emlékei (a szépen helyreállított főtér, a kopjafák), a szocialista valóság tanúi (rozzant traktor, vasbeton panelházak, a megmaradásról tanúskodó szimbólumok (piros-fehér-zöld szalagok, újkori honfoglaló íjászok), a jelenben élő múlt (lóeke és pucéran görkorcsolyázó cigány fiúcska), akárcsak a kapitalizmus elszomorító jelképei (pléhkerítés előtt alvó hajléktalan) sorakoznak egymásra. De a remény (mosolygós, imádkozó gyermekek népviseletben) és Erdély néma, évezredes tanúi (a köd borította hegyek, útkanyarulatok, égbe szökő fenyvesek, vízesések, kanyargó ösvények, csodaszép faházak, ablakrácsok és Krisztusok) is gazdagítják az udvarhelyi mozaikot. A képekhez fűződő gondolatokat a különféle néprajzi munkákból vett idézetek, személyes vallomások, útirajzrészletek, szólásmondások, sőt még egy lakodalmas menü is segítik. Az erdélyi vidékeket bemutató fotógyűjtemények közé odakívánkozó, színvonalas kiadvány, melynek végén megtalálható az idézetek jegyzéke és a fotósok névsora is. ISBN: 978-973-0-07185-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 080 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 17:14
. Ball, Alecia: Udvarhelyszéki mozaik - Jelenlegi ára: 6 080 Ft