2011. április 28., csütörtök

Grimbert, Philippe: Titok - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! TitokA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Franciaországban 2005-ben a regény megkapta a Gimnazisták Goncourt-díját, amely azt bizonyítja, hogy megtalálta a holokauszt idején történt események bemutatásához azt a hangot, amelyre a mai fiatalok is reagálnak. Mai napig titkok lappanganak a családokban, hiszen a háború után született nemzedék gyermekkorára rányomta bélyegét a szüleik, nagyszüleik által megélt, békeidőben kezelhető, egy kicsavarodott eszmék által vezérelt korban azonban esetleg visszavonhatatlanul tragikussá váló döntéseket gerjesztő borzalmak sora. Az önéletrajzi alapú könyv főhöse már kisgyermekkorában, ösztönösen érzékeli a múltbéli árnyak, nyomasztó titkok jelenlétét, és miközben fokozatosan felfejti az igazságot, és átveszi, feloldja szülei életének terhét, maga is megszabadul korlátaitól. ISBN: 978-963-14-2667-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 06:42
. Grimbert, Philippe: Titok - Jelenlegi ára: 2 165 Ft