2011. április 30., szombat

Aszlányi Károly: Szilveszter - Jelenlegi ára: 1 395 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SzilveszterA könyv listaára: 1700 Ft. Leírás:
Aszlányi Károly Az ideál című (ld.: Szélhámosok, 201106??? ) krokijának alapötletére épül a regény, melyben még a megelevenedő fantom-főszereplő jellegzetes keresztneve is azonos: Brúnó egy minden tekintetben kiváló fiatalember, Tölgyessy Miklós feleségének első udvarlója. S ebbéli minőségében a gondos anyós szemében igazi vőetalon. A kedves mama rivalizálásra ösztökélő igyekezetével az őrületbe kergeti vejét: Igyekezzék Miklós olyanná válni, mint Brúnó volt Jobb boldog férjnek lenni, fiam, mint boldogtalan ideálnak. A mű korabeli megítélése kapcsán idézzük Török Sophie lesújtó kritikáját a Nyugat 1934-es 19. számából: Ha csak úgy lapozgat az ember ebben a könyvben, egy állandóan lázas akció mozgalmas benyomását kapja, izgalmas élmények érik egymást, váratlan pointek, feszült helyzet kavarodik új komplikációba de ha aztán folyamatosan végigolvassuk, kissé meghökken az ember ennek a bravurosan gördülő irásnak tökéletes ürességétől E regényben minden lapon történik valami, voltakép mégsem történik semmi, emberei nem is emberek, pusztán üres ötletek. ISBN: 978-963-299-812-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 395 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 22:09
. Aszlányi Károly: Szilveszter - Jelenlegi ára: 1 395 Ft