2011. április 28., csütörtök

Balázs Eszter: A moderntől a posztmodernig - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A moderntől a posztmodernigA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
A Politikatörténeti Alapítvány 2008-ban kutatási programsorozatot indított a negyven éve lezajlott 1968-as események hátterének alaposabb feltárása, új szempontok megfogalmazása céljából. Tavaly szeptemberben konferenciát is rendeztek a témából, a jelen kötet részben e tanácskozás anyagából, részben a kutatási program során született tanulmányokból lett összeválogatva. A nyolc írás közös vonása, hogy 1968-at egy hosszabb folyamat részeként tekinti és Magyarországon eddig kevesebb hangsúlyt kapott vonatkozásait emeli ki. Ilyen pl. az értelmiségi szerepminták átalakulása Franciaországban, a nyugati kommunista pártok vezető szerepének háttérbe szorulása a politikai baloldalon, a hatvanas évek ellenművészete és a beat mint az avantgárd zene örököse, Ulrike Meinhof élete és utóélete vagy a hatvannyolcas új és régi baloldal Kelet-Európában. A hatvanas évek nyugati és kelet-európai társadalmi-politikai folyamatait, művészeti és diákmozgalmait sokoldalúan elemző mű a kutatók és az érdeklődő nagyközönség figyelmébe egyaránt jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-9697-39-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 07:17
. Balázs Eszter: A moderntől a posztmodernig - Jelenlegi ára: 1 970 Ft