2011. április 26., kedd

Meier, Ulrich: Faszerkezetes házak - Jelenlegi ára: 5 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Faszerkezetes házakA könyv listaára: 5996 Ft. Leírás:
Korunkban - jó száz év kihagyás után - reneszánszát éli a fával való építkezés, természetesen igazodva annak formavilágához, esztétikájához. Ilyen modern stílusú építmények kivitelezéséhez nyújt segítséget a szerző, aki a témával kapcsolatos elméleti és gyakorlati építészeti tudnivalókat tekinti át. A faépítkezés előnyeinek felvázolását a tervezéshez szükséges ismeretek összegzése követi, majd bemutatja az építőipari fatermékeket, a különféle faépítési eljárásokat és faházépítési rendszereket. A kiadvány második felében a példákat tanulmányozhatjuk. A számos színes fotóval, műszaki rajzokkal illusztrált könyvet függelék, illetve a hazai gyártók és szolgáltatók listája zárja. ISBN: 978-963-9759-76-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 035 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 15:42
. Meier, Ulrich: Faszerkezetes házak - Jelenlegi ára: 5 035 Ft