2011. április 30., szombat

Gyulai Pál összes költeménye, 1826-1909 - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gyulai Pál összes költeménye, 1826-1909A könyv listaára: 2071 Ft. Leírás:
Gyulai Pál kritikusi munkássága elhalványítja szépirodalmi műveit. Holott a kritikai realista próza élvonalába tartozik, míg versei kevésbé jelentősek: kezdetben inkább a Vörösmarty és Petőfi nyomában járó ódai és népies, később eredetibb darabokkal, sőt néhány remekművel gazdagítva irodalmunkat, Aranyt követve a költői lét magányosságát kifejező modernebb, melankolikus hangot üt meg. A jelen kiadás az OSZK internetes adatbázisán alapul, sajnos azonban semmiféle kísérő szöveget nem tartalmaz. Mivel azonban Gyulai versei modern kiadásban nem hozzáférhetőek, érdemes beszerezni egy-egy példányt minden nagyobb könyvtár szépirodalmi részlegébe. ISBN: 978-963-299-073-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 22:17
. Gyulai Pál összes költeménye, 1826-1909 - Jelenlegi ára: 1 700 Ft