2011. június 21., kedd

Kanapé 2 személyes színes mintás szövet használt - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az allegroup Kft. szabályzata értelmében közvetlen elérhetőséget vásárlás előtt nem adhatunk ki. Ezért aki szeretné vásárlás előtt megtekinteni a terméket, a következőt tegye:
1., Üsse le a terméket fix áron, ekkor a Vatera/TeszVesz kiadja Önnek elérhetőségeinket!
2., Jöjjön el hozzánk, és tekintse meg a kiszemelt terméket! Amennyiben mindenben megfelelő, vásárolja meg!
A termék megtekinthető: Budapest, XIII. kerület
3., Amennyiben mégsem tetszene, vagy bármely egyéb okból nem felel meg az elképzeléseinek, a vásárlástól minden következmény nélkül elállhat, nem kell fizetnie semmit. Ekkor mi a terméket újra meghirdetjük a Vaterán/TeszVeszen.
FIGYELEM: terméket eladni az alábbi feltételek mellett tudunk:
1. Csak abban az esetben licitáljon, ha akár már az aznap/másnap is átvételre alkalmas Önnek (azaz rendelkezésre áll a teljes vételár), vagy már biztosan tudja, hogy hamarosan eljön hozzánk a terméket megvásárolni.
2. A termék leütését követő első munkanapon mi felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessünk a leütött termék sorsáról (személyes megtekintés, vagy a kiszállítás megszervezése).
3. A terméket akkor tekintjük eladottnak, amikor a termék vételára kifizetésre került. A termék vásárlója pedig az, aki a vételárat először kifizeti. VISZONT: A termék leütése után mi is elfogadjuk a vevő esetleges visszalépését a vásárlástól. Aki ennek ellenére azért ad negatív értékelést, mert a terméket eladtuk másnak, annak sajnos mi is negatív értékelést adunk, mivel a feltételeinket a vásárlás előtt publikáltuk.
4. A leütött és kifizetett terméket maximum 1 hétig tudjuk térítés mentesen tárolni. Hosszabb tárolás esetén érdeklődjön a lehetőségekről.
5. A termék vételárát kizárólag készpénzben, és legkésőbb a termék átvételekor a kiszállítást végző teherautó sofőrjének kérjük kifizetni. Részletfizetés, hitel, csere, beszámítás nem lehetséges.
Budapest területén a kiszállítás ingyenes, vidéki árakról érdeklődjön munkatársunknál! Amennyiben rakodni is kell, az alábbi költségeket számítjuk fel:
- áru átadása a szállítóautó mellett: ingyenes.
- a kiszállítást végző sofőr segít bepakolni: 1. 000. - Ft
- 2 fő rakodót küldünk: 2. 000. - Ft (ez a megoldás csak budapesti kiszállításnál vehető igénybe).
Szállítási határidők: Budapestre 1-2 napon belül, vidékre 1 héten belül szállítunk.
Kérdése van? Írjon bátran, munkanapokon azonnal válaszolunk.
Kérjük vegyen fel bennünket kedvenc eladójának, és automatikusan értesülni fog legújabb aukcióinkról!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Színes mintás szövet 2 személyes ágyazós gyerekkanapé
Szín: több szín kombinálva
Kárpit: szövet minden oldala, ezért térben elhelyezhető
Állapot: használt
Kor: 4-5 év
Láb: műanyag
Ágyazható: igen
Ágyneműtartó: nincs
Kanapé méretei:
Szélesség : 165 cm
Magasság: 94 cm
Mélység: 85 cm
Ülésmélység: 50 cm
Ülésmagasság: 36 cm
Ágyszélesség: 125 cm
Ágyhosszúság: 200 cm
Színes mintás szövetkárpitozású két személyes ágyfunkciós kanapé, melyet alacsony fekvőfelülete miatt inkább gyerekszobába ajánlunk. A garnitúra két gyors mozdulattal ággyá alakítható, így egy 125 x 200 cm-es fekvőfelületet kapunk. Könnyű, kis testű bútordarab, így könnyen áthelyezhető, szállítható. A kanapé ülőfelületének szivacsai épek, azok nincsenek megsüllyedve, kiülve, sem kikopva. Tartozik hozzá ágyrács is, így nem a padlón fekszik a szivacs kinyitáskor. Két részre szedhető, így szállítható.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-24 17:22
. Kanapé 2 személyes színes mintás szövet használt - Jelenlegi ára: 20 000 Ft