2011. június 28., kedd

Pest Repeller,csótány,bogár riasztó!TV-ből ismer - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


A Pest Repeller-rel kiűzheti lakásából a patkányokat, egereket, csótányokat, pókokat, bogarakat, legyeket, szúnyogokat és egyéb rovarokat.
A Pest Repeller a falban futó elektromos vezetékeken át pont oda juttatja el az elektromágneses impulzusokat, ahol a csótányok, egerek és pókok, bogarak, egyéb rovarok élnek és szaporodnak.
Az univerzális riasztó tehát vegyszer használata nélkül, elektromágneses rezgés kibocsátásával riaszt. Ezek az impulzusok olyan zavaró hatással vannak a rágcsálókra, rovarokra, hogy azok elhagyják otthonát.
A készülék nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálókat vagy rovarokat, nem szennyezi a környezetet, de távolságot tart az ember és az állat között. Nem marad a helyszínen tetem!
Működtetéséhez mindössze 230 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. A Pest Repeller biztonságosan használható gyermekek, kutyák és macskák közelében, sőt éjszakai jelzőfénnyel is rendelkezik.
Előnyök
Hangtalan, használata egyszerű és biztonságos
Hálózati feszültségről működtethető
Vegyszer mentes riasztás
Nem zavarja a környezetében üzemelő többi elektromos berendezést
sima levélként nem tudok garanciát vállalni a termék megérkezésére , csak ajánlott levélként postázva vállalok garanciát.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 13:16
. Pest Repeller,csótány,bogár riasztó!TV-ből ismer - Jelenlegi ára: 1 200 Ft