2011. június 27., hétfő

Civil társadalom, demokrácia, politikum - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Civil társadalom, demokrácia, politikumA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
A párizsi College de France világszerte elismert professzora nem politológusként vagy politikatörténészként határozza meg önmagát. Érdeklődésének középpontjában a politikum áll, mely - mint azt a kötete záró tanulmányaként olvasható 2002-es székfoglalójában részletesen kifejti - a hatalomról és a törvényről, az államról és a nemzetről, az egyenlőségről és az igazságról, az azonosságról és a különbözőségről, az állampolgárságról és a polgári magatartásról szól, vagyis mindarról, ami a hatalom gyakorlásáért folytatott pártos versengés, az egyik napról a másikra zajló kormányzati cselekvés és az intézmények mindennapi életének közvetlen hatókörén túl a politikai közösséget alkotja. Ennek tükrében veszi számba Franciaország elmúlt két és fél évszázadának politikum-történetét. A felvilágosodás korától a gondoskodó állam és a szociális állampolgárság témaköréig nyúló tabló a politikáról való gondolkodás vizsgálata, amely átível az eszmetörténet, a politológia és politikatörténet, sőt a társadalomtörténet felett is. A Pierre Rosanvallon eddigi munkásságának legérdekesebb darabjaiból készült válogatás nem könnyű olvasmány, elsősorban a téma iránt érdeklődők körében fog nagy érdeklődést kiváltani. A lábjegyzetekkel ellátott könyvet névmutató zárja. ISBN: 978-963-9350-59-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Az aukció vége: 2011-07-02 09:25
. Civil társadalom, demokrácia, politikum - Jelenlegi ára: 1 920 Ft