2011. június 26., vasárnap

Hőálló kiöntő (teás kiöntő) 1 literes ÚJ 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


NEM POSTÁZOM!!!
Kérem, csak abban az esetben licitáljon, ha valóban meg kívánja vásárolni a terméket, és elfogadja az alábbi feltételeket: A licitáló vállalja, hogy 1 héten belül kiegyenlíti a vételárat utalással, vagy személyesen átveszi terméket Budapesten a XI. kerületben az általam megadott helyen és időben. Amennyiben az utalás nem érkezik meg 1 héten belül, vagy nem jön el a termékért 1 héten belül, a terméket újra licitre bocsátom, a licitáló NEGATÍV minősítése után. Licitet nem törlök, nem telefonálok, a komoly vásárlási szándéknak ennyi idő alatt el kell dőlnie.
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy  áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri, és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell, adjon az eladott termékre.
Személyes átvétel esetén: 1000Ft alatti vásárlásnál a lakásom közvetlen közelében vehető át a termék. 1000Ft feletti vásárlásnál lakásom közvetlen közelében, vagy a Pető Intézet környékén vehető át a termék. Amennyiben az összvásárlás összege az 300Ft-ot nem haladja meg, nem postázom. Postázás minden héten egyszer, szerdán történik.
A telefonos megbeszélések után kérem a megbeszélteket e-mailben is elküldeni, mert nem biztos, hogy minden telefonra emlékezni fogok és nincs is nyoma.
A termékeket postázni tudom, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően.
Fizethetsz postai rózsaszín csekken, de csak címre és névre! Ha így szeretnél fizetni, írj vissza és megírom a pontos címet!! Rózsaszín csekken való befizetést bankszámlaszámra NEM fogadok el!!
Kattints ide !!! Nézd meg a többi termékem is!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-09 13:10
. Hőálló kiöntő (teás kiöntő) 1 literes ÚJ 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft