2011. december 31., szombat

X-Men Origins: Wolverine PS2, új - Jelenlegi ára: 3 795 Ft

X-Men Origins: Wolverine PS2 (angol felirat), eredeti, bontatlan, új.
Players: ?.
Nem tudod megvenni a zárt aukciós terméket?
Zárt aukciós termék vásárlása előtt, esetleg valamit nem értesz, vagy csak kérdésed van stb. akkor mindenképp üzenj, ugyanis az üzenetekkel tudunk kommunikálni itt a piactéren.
Fontos, GYIK:
A termékeim fix árasak, így alkudni nem lehet. Nagyobb mennyiség vásárlása előtt megbeszélhetjük a dolgot: ) Csere nem érdekel. Minden termékem eredeti, tehát nem másolat vagy hamisítvány!
Személyes átvétel csak Bp. 18. kerületében lehetséges (elvileg minden nap) helyszíni fizetéssel vagy postázás is megoldható előreutalással, viszont utánvétel nincs!
A postaköltséget megtalálod a szállítási résznél, illetve a www. posta. hu oldalán. A postaköltség fix, tehát nem alku tárgya, helyette válaszd a személyes átvételt Bp. -en, ami díjmentes! (Bankkártya, bankszámla stb. nélkül is lehet utalni a Postán vagy a „ megadott” bankban. )
Kapcsolat felvételi határidő a piactér ÁFF. -je szerint vagy ennek hiányában maximum 3 munkanap, fizetési határidő a piactér ÁFF. -je szerint vagy ennek hiányában maximum 5 nap! (A feltételek, szabályok stb. be nem tartása esetén a termék visszakerül eladásra. )
Esetleg nézd meg a többi termékemet, hátha találsz még valami kedvedre valót.



Jelenlegi ára: 3 795 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 13:44
. X-Men Origins: Wolverine PS2, új - Jelenlegi ára: 3 795 Ft