2011. december 20., kedd

Gigamic Quoridor Classic - Jelenlegi ára: 5 690 Ft

Útvesztő a fatáblán. Izgalmas és eredeti ötlet, esztétikus kivitelben. 2 vagy 4 játékos barangolhat bábuival a táblán, bizonyos szabályokat betartva. A cél: átjutni az ellenfél kezdővonalára, kikerülve az időközben táblára helyezett akadályokat. Aki először ér célba, az a játék nyertese. A játékleírás az alábbi nyelveken érhető el: magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, portugál.
FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
Ezt a terméket a www. gyerekjatekok. hu webáruház forgalmazza. A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ) : 8220 Balatonalmádi, Fűzfői út 9, H-P 09-17 óra .
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.



Jelenlegi ára: 5 690 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 12:29
. Gigamic Quoridor Classic - Jelenlegi ára: 5 690 Ft