2011. december 26., hétfő

Brodskaia, Nathalia: Naiv művészet - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Naiv művészetA könyv listaára: 5600 Ft. Leírás:
A legjelentősebb művészeti irányzatokat bemutató tematikus sorozatban a 19. század végén egyre inkább teret nyerő naiv művészet kialakulásáról, jellemzőiről, legjelesebb képviselőiről olvashatnak az érdeklődők. S nemcsak olvashatnak, de nagyméretű reprodukciókon meg is csodálhatják a hivatalos művészet, a nagyok árnyékában tevékenykedő mesterek munkáit. A kötet szerzője mindenekelőtt a primitívnek tekintett művészi szemlélet eredetét, előzményeit tárja fel felemlítve az őskori barlangrajzokat, az ún. természeti népek kultúráját és az európai néphagyományokat. A 20. század hajnalán jelentkező progresszív avantgárd mozgalmak szükségeltettek ahhoz, hogy a hivatalos képzésben nem részesült képzőművészek spontán és egyszerű alkotásai felkeltsék a hivatásos alkotók és kritikusok érdeklődését. A legismertebb naiv festő, a vámos Henri Rousseau a párizsi művészvilág üde színfoltját jelentette. Mellette olyan neveket ismerhetünk meg, mint Séraphine de Senlis, André Bauchant és Camille Bombois vagy a spanyol Joan Miró. A primitív művészet hatását mutató naiv műveket határozatlan vonalvezetés, ugyanakkor életteliség és vidám színek, valamint éles körvonalú, egyszerű formák használata jellemzi. E művészeti irányzat nyugati képviselői mellett külön fejezetet kaptak a Kelet kismesterei: Catinca Popescu, Guido Vedovato, a grúz Niko Pirosmani, az izraeli Shalom Moskovitz vagy a horvát Ivan Generáli. A kötetet jegyzetek és művésznévmutató teszi kerek egésszé. ISBN: 978-963-9701-41-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 05:29
. Brodskaia, Nathalia: Naiv művészet - Jelenlegi ára: 4 590 Ft