2011. december 25., vasárnap

Új S4 4SIM QUADSIM WIFI TV MP3 MP4 QWERTY MAGYAR - Jelenlegi ára: 1 Ft


ÚJ S3 MOBILTELEFON MOST RAKTÁRON
Legyen most öné ez a készülék kedvező áron! Bőrtokot adunk minden termékünkhöz villámáras vétel esetén! Tűnjön ki a tömegből ezzel a TV-s mobillal! Internet és TV szinte bárhol!
Ingyenes házhozszállítás 24 órán belül a XXII., XI. kerületben, Diósdon, Érden, Törökbálinton, Budaörsön!
Akár már a leütés napján szállíthatjuk a telefont!
Az S3+ egy több funkciós, kényelmesen emellett könnyen használató készülék, ami hű társa lehet a mindennapokban. Új, tesztelt, fóliás készülék. A telefon szoftvere rendkívül gyors. Remek választás lehet mindazon vásárlók számára, akik egy megbízható emellett rendkívül jó megjelenésű telefonra vágynak alacsony áron. Az előlapon található nagy felbontású kijelző, alatt a teljes értékű QWERTY billentyűzet foglal helyet. Az EDGE és WIFI kifejezett gyors webböngészést nyújt mobilinternet esetén. Internet segítségével, a felhasználó csatlakozni tud a FaceBook, MSN, Skype, Gmail vagy akár az iWiW fiókjához is. A telefonban analóg TV tuner található amivel ingyenes nézhetünk a földi adókat, ilyen például az M1, RTL, TV2. A telefon 4 darab SIM kártya fogadására is alkalmas, egyszerre lehet használatban a mind a négy kártya. MicroSD kártya segítségével akár 16GB-ig is bővíteni lehet a telefont. Ne habozzon, vásárolja meg a készüléket, hisz ilyen árfekvésben hasonló készülék nincs a piacon.
Csomag tartalma:
1 x S3+ típusú Mobiltelefon
1 x fali töltő
1 x sztereó headset
1 x USB kábel
2 x akkumulátor
1 x használati utasítás
1 x gyári díszdoboz
Leírás
- Stílusos mobiltelefon
- Független mobiltelefon összes itthoni hálózaton üzemel(Vodafone/Telenor/T-mobile)
- Több nyelvű kezelőfelület
- 4 Sim használat
- 2. 2" QVGA felbontású kijelző
- Több csatornás FM-rádió
- Ingyenes analóg TV
- 1280 x 1024 pixel felbontású dupla kamera elöl-hátul, fényszóróval
- MP3, MP4 zene- és videólejátszó
- Videó- és hangfelvevő
- WIFI csatlakozási lehetőség
- Java és MIDP 2. 0 alkalmazások támogatása
- USB kábel adatkapcsolatra,
- MicroSD bővíthetőség 16gb-ig
- Szabványos 3. 5mm fülhallgató csatlakozó
- Email csatlakozási lehetőség POP3 és IMAP szervereken
- MMS, Email, GPRS & WAP adatszolgáltatók
- Bluetooth csatlakozási lehetőség
- E-könyv olvasás
- Naptár, ébresztő, számológép funkció
- Opera mini, MSN, Facebook támogatás
- Beszélgetési idő: maximum 5 óra
- Készenléti idő: maximum 100 óra
- Méret: 105 x 57 x 8 mm
- Súly: 112g ( akkumulátorral)
Miért minket?
Ha önnek fontos a minőség, a garancia, a jó ár, akkor bizony ön jó helyen jár! Termékeinket raktárról árúljuk, és nem holmi fantomhirdetéseket rakunk fel 2-3 esetleg 4 hét szállítási idővel Kínából a világ másik feléről. Emellett a postázási költséget is a hivatalos Magyar Posta áraival kell kalkulálni, nem pedig 3-4ezer forint. A összes telefonnak teljesen MAGYAR nyelve van, amit mi készítünk. A termékeink árát tartósan alacsonyan tartjuk, csak a vásárlóink kedvéért. Többek közt személyes átvételre is lehetőség van, ami nagy előny mivel élőbe is megtekintheti a telefont amit venni fog, és nem csak látatlanban licitál. Igény esetén memóriakártyát tudunk adni a telefonhoz. Folyamatosan vannak termékeink kérjük nézzen szét további aukcióink között.
Vásárlás menete, garancia
A terméket a "Vegye meg most" gombbal tudja azonnal megvásárolni. Vásárlás után a vatera által kapott e-mailben olvashatja a teendőket. Amint az utalás megérkezik, a telefont azonnal postázzuk. Személyes átvétel lehetséges Dél-Budán, a XXII. kerületben közösen egyeztetett időpontban. Mivel a vásárlás végleges, így az átvétel után visszavásárlásra nincs lehetőség. Reklamációt a termék kiegészítőinek meglétéről és sértetlenségéről, csak az átvételt követően 1 napon belül fogadunk el. Ha a készülék meghibásodna, először mindig a javítást kíséreljűk meg( leterheltségtől függően 2-10 munkanap), és csak akkor cseréljük ki a készüléket ha az nem javítható. A külföldi beszerzés miatt, a csere és az új alkatrész beszerzése speciális esetekben 2 hétig is eltarthat. A leírás el nem olvasása nem mentesít annak betartása alól. A vevő a fenti feltételeket elfogadja. Cserével sajnos nem foglalkozunk!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 20:30
. Új S4 4SIM QUADSIM WIFI TV MP3 MP4 QWERTY MAGYAR - Jelenlegi ára: 1 Ft