2011. október 24., hétfő

LÁTHATATLAN KERÍTÉSHEZ NYAKÖRV VÍZÁLLÓ - D21C - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Ez a nyakörv működik a régi rendszerrel is (023-as, saját jelölésben: D01)!
Magyarországon bejegyzett cégként, számlával áruljuk a termékünket. Az ár a mindenkori általános forgalmi adót tartalmazza. Csak új és garanciális terméket forgalmazunk. A termék raktáron van, azonnal postázzuk!
(Figyelem: a termék gyakorlatilag pszichikailag hat a kutyára. Pont ezért nem olyan termék, mint egy TV. Ha egy TV működik, akkor nézem rajta az adást. Ez a termék is működik, de lehet, hogy az Ön kutyája nem reagál rá, így egy hasznavehetetlen terméket vásárolt meg, erre 15% esélye van, kb 500 eladott termék után megállapítva. Mi visszavásároljuk a terméket, ha Önnél nem működik. - az ilyen visszavásárolt terméket csökkentett áron szoktuk eladni a továbbiakban. A visszavásárlás a termék árára vonatkozik, és csak akkor, ha éppen kapjuk vissza. )
Több termék vásárlása esetén csak egyszeri, a mindenkor hatályos, súly alapú postai díjszabás szerinti postaköltséget számítunk fel. A termékeink személyes átvétele Váchartyánban lehetséges.
Aukció tárgya: Rádióhullámon alapuló nyakörves eb-őr rendszer, úgynevezett láthatatlan kutyapásztor - vízálló kivitelű rendszerhez csak a nyakörv. Itt csak a nyakörvet hírdetjük, a rendszer többi eleme nem az aukció tárgya!!! A rendszerért keresse a D21 kódot az általunk árult termékek neve végén.
Nézze meg a többi termékeimet is!
Alkalmazása: - 2, 5 éve használok ilyen rendszereket, így gyakorlati oldalról is tudok segíteni. Kedvező ára miatt sokan választják, de gyakorlatilag egy 70. 000Ft-os jóval megbízhatóbb (megjegyzés: nem ér annyival többet is feltétlenül).
Ha kutyája nem tiszteli a telek határait, vagy éppen a veteményest, akkor ez egy jó megoldás, hogy kordában tartsa ebét.
Tanulási időszakra javasolt (fajta függően 1-3 hét), de makacsfajta esetén folyamatos használható mind addig, amíg ez nincs hatással a kutya viselkedésére.
Nézzen körbe a termékeim között, a rendszerhez további kiegészítőket vásárolhat, mint plusz nyakörv, elem és vezeték.
Hogyan működik?
A készülék rádióhullámot sugároz a vezetéken keresztül. A központi egység egy adó, amely a vezetéken, mint antennán keresztül rádióhullámokat ad le, melyet a nyakörv érzékel. A beállítástól függően (1-8m) ahogy a kutya megközelíti a vezetéket, először a nyakörv csipog, majd további közelítés esetén gyorsabban csipog, majd lead egy elektromos impulzust, ha tovább közelít, akkor a jelek gyakorisága nő.
Több nyakörvvel is működik a rendszer!
Előnyök:
A villanypásztorokkal ellentétben, ennél a rendszernél a vezetékben nem folyik magas feszültség
Föld alá pár centire, kerítés mentén kerítésre elhelyezhető a vezeték, könnyen kiépíthető
A vezeték csak antennaként szolgál, így érintése sérült szigetelés esetén sem okoz balesetet.
Figyelem!
elektromos hullámok zavarhatják a rendszer működését. Ez többségében azt jelenti, hogy a kiépített rendszer egyes helyein eltérő lehet a hatósugár. Régi típusú televízió és CRT monitorok közelében a nyakörv bejelezhet a kutyának.
A gyári elem eddigi vásárlói visszajelzés alapján kb. 1 hétig tart ki folyamatos működés esetén. Időben szerezzen be másik elemet! Használható 9V-os akkumulátoros elemmel is.
- A nyakörv müködtetése -10 Celsius fok alatt nem javasolt, ámbár gyakorlatilag nálam jóval kisebb hőmérsékleten is üzembiztosan üzemel.
- ez a típusú nyakörv vízálló, de a kutya nem úszhat benne. Használata folyamán ezt vegyék figyelembe!
Tanácsok:
- a készülék kis fogyasztású, ezért alkalmazása olyan tanyán is lehetséges, ahol nincs áram, 8db AAelem (vagy 10db AA aksi) elhelyezése tartóba, és a készülékhez kötése esetén is működő képes a készülék.
- ahol lehet, használja a kerítés adta lehetőséget, és a kerítésen húzza végig, és ne a földben. Működést nem befolyásolja, de egyszerűbb a kerítésre kiépíteni. Kapuk esetén húzza a föld alatt át, javasolt gégecsőben.
- ha nem elég a vezeték, akkor felhasználhat bármilyen egyéb vezetéket kiegészítésre, a működést nem befolyásolja.
A szett tartalma (képen látható):
- 1db nyakörv tüskével szerelve
- 9V elem a nyakörvhöz
- 1 pár fémtüske a nyakörvhöz (más méretben, mint ami a nyakörvre szerelve van, a különböző hosszúságú kutyaszőr miatt)
- tesztizzó
Garancia: 3 hónap – a garancia a helytelen működtetésből eredő hibákra és látható rongálódásra nem terjed ki. A nyakörv helytelen alkalmazása esetén nem cseréljük (kutya által okozott rongálódás, stb. ).
Szavatosság: 1 év
Fontos tudnivalók!
- A nyakörvben lévő kondenzátor hidegben nem megfelelően működik. Kérjük lehetőség szerint ne használja -5 Celsius fok alatt, illetve -10 Celsius fok alatt már helytelenül működik, illetve a kondenzátor tönkre mehet, ezzel a teljes nyakörv is elromolhat. A hidegben alkalmazott és azáltal elromlott nyakörvre a garancia nem vonatkozik.
- A gyári elem tartósságot és erősséget tekintve is elmarad a forgalomban lévő elemekétől, így érdemes minél hamarabb beszereznie újat.


Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 10:30
. LÁTHATATLAN KERÍTÉSHEZ NYAKÖRV VÍZÁLLÓ - D21C - Jelenlegi ára: 5 500 Ft