2011. október 20., csütörtök

Gőbel Orsolya: Önmagunkban elmélyülten - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Önmagunkban elmélyültenA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
A neves pszichológus kötetében elsősorban gyermekek, de akár felnőttek által is alkalmazható varázsjátékok leírásait olvashatjuk. E játékok célja, hogy olyan egyéni szimbólumrendszert fejlesszen ki a gyermekekben, amely révén saját magukban megerősödve, egyéni utakon haladva érlelődhet belső világuk. A kötet első, elméleti jellegű összefoglalójában a szerző külön fejezetben szól a pedagógushoz és a szülőhöz a varázsjátékok hátteréről, használatáról. A kötet második részében negyvenhárom, képzeletben folytatott játékról olvashatunk, elsőként tisztázva a játék célját, folyamatát, végül pedig az élménymegosztást segítő kérdéseket. A játékok részben természetben fellelhető szimbólumok köré épülnek (fa, tó, virág, vízesés stb. ), részben az emberi világból ismert tárgyak (lift, homokóra, híd, tükör), részben elvont fogalmak (belső fény, világűr, erőgyűjtés, stb. ) köré épülnek. A gyermekrajzokkal illusztrált, ajánlott szakirodalommal kiegészített munka szülőknek, pedagógusoknak egyaránt bátran ajánlható. ISBN: 978-963-236-192-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 09:29
. Gőbel Orsolya: Önmagunkban elmélyülten - Jelenlegi ára: 1 805 Ft