2011. október 21., péntek

Bartis Attila: Amiről lehet - Jelenlegi ára: 2 340 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Amiről lehetA könyv listaára: 2690 Ft. Leírás:
2007 és 2010 közt több beszélgetés zajlott Bartis Attila és Kemény István között. A nem szokványos interjú ötlete a Litera akkori főszerkesztőjétől, Németh Gábortól származott. Először Kemény István kérdezte Bartis Attilát, aztán fordítva. Így formálódott a könyv terjedelmű szöveg, amelyet most az olvasó a kezében tart. Mit jelent erdélyi írónak lenni? Lehet-e árnyalatokat észrevenni hullahegyeken? Milyen jelentősége volt a 2004. december 5-i népszavazásnak a magyar nemzet szétesése szempontjából? Megérthető az erdélyi antiszemitizmus hiánya a budapesti megtapasztalása révén? Szükséges-e az írónak kutatómunkát végezni, ha a történelemről akar írni? Hogyan változott meg az író és az irodalom szerepe? Miképpen értelmezhetők a bizonyíthatatlan adatokra épülő ügynöklisták? És van-e jelentőségük? - ezek azok a kérdések, amelyeket a két, negyvenes évei végén járó író egymásnak szegez, a két életmű tükrében. A közelmúlt irodalmi és közélete, az erdélyi és az összmagyarság sorskérdései iránt érdeklődő nagyközönség olvasmánya az igényes kialakítású kötet. ISBN: 978-963-14-2702-8 -978-963-14-2846-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 340 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 11:14
. Bartis Attila: Amiről lehet - Jelenlegi ára: 2 340 Ft