2012. január 26., csütörtök

Teodorovici, Lucian: Cirkuszunk bemutatja - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a termékre! Cirkuszunk bemutatjaA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A kortárs román irodalom fiatal képviselőjének regényében egy harminc éves férfi életének három, egymást követő napját ismerhetjük meg. A történet azzal a rituáléval indul, amelyet a kudarcokkal küzdő, tétlenségben szenvedő főhős minden vasárnap előad otthonában: ötödik emeleti lakásának ablakába állva megpróbál öngyilkos lenni, ám ez valamiért sohasem sikerül. A történet első napján a szokásos rituálét követően a pályaudvarra tart a főhős, ahol prostituáltak után folytat vadászatot, ám eközben észrevesz egy kötélen lógó másik öngyilkos jelöltet, akit megment. A narancssárga nadrágtartós férfit aznap este még egyszer - ezúttal egy kocsmai verekedésből - is kisegít a főhős, másnap pedig a két barát együtt csatlakozik az öngyilkosok klubjához, amelynek tagjai művészi szinten gyakorolják az öngyilkosság különböző módozatait... A burleszk-jelenetekben bővelkedő, filmszerűen pergő történet a nagyváros együgyű, tragikomikus alakjainak megpróbáltatásait figurázza ki, leginkább a vaskos humor és a groteszk jelenetek kedvelői számára ajánlható. ISBN: 978-963-236-233-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 14. 00-19. 00; Péntek: 14. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában vásárolja meg a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 15:11
. Teodorovici, Lucian: Cirkuszunk bemutatja - Jelenlegi ára: 1 640 Ft