2012. január 29., vasárnap

Nuskin, Nu skin ageloc arcgél, gél, zselé - Jelenlegi ára: 9 950 Ft

Nuskin,  Nu skin ageloc arcgél,  gél, zselé 
Amikor arcbőre fáradt és megviselt a stressztől, csak egy kozmetikai kezelés nyújthat megfelelő felfrissülést, de kinek van erre ideje? Ez az exkluzív, szabadalmazott technológia otthonába hozza a kozmetikai kezeléseket az ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II készülék és a speciálisan erre a célra kialakított gélek segítségével! Az Előkezelő Gél eltávolítja a szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat, előkészítve bőrét a Kezelő Arcgélekkel történő kezelésre. Az újonnan kialakított Kezelő Arcgélek a korábbi gélek összes jótékony tulajdonságával rendelkeznek, és emellett ageLOC technológiával működnek. Ez az összetevők egy új, szabadalmazott keveréke, amely a forrásuknál lassítja le az öregedés jeleinek megjelenését. Azonnal látható eredmény, hosszan tartó jótékony hatásokkal!
Gondolkodott már azon, hogy miért néznek ki néhányan fiatalabbnak a koruknál? A Nu Skin megfejtette e titok tudományos magyarázatát.
Kizárólag a Nu Skin által alkalmazott exkluzív, függő szabadalommal rendelkező ageLOC technológia segítségével lassíthatja le a bőr mély rétegeiben rejlő öregítő tényező működését, kezében tartva ezáltal bőrének jövőjét. Engedje hát, hogy tudományos eredményeink az Ön szépségének szolgálatába állva segítsenek örökre titokban tartani valódi korát az ageLOC segítségével!
Értéke: 14831 Ft
Szállítási idő: kb. 1 hét
A postaköltség a vevőt terheli.
Leütés után kapni fog egy üzenetet az adásvétel lebonyolításához szükséges információkkal.  
Néha gond van a freemail, valamint a citromail címekkel! Javasolom a gmail-os e-mail cím létrehozását, nagyon megbízható levelező. Kérem akinek freemail/citromail címe van és a megrendelést követő 24 órán belül nem kap e-mailt tőlem, az azt jelenti, hogy az e-mail címe visszadobta az üzenetem, vagy spamként kezeli.  
Ilyenkor kérem írjon üzenetet egy másik címről és ne felejtse ki a megrendelt termék nevét, valamint a felhasználónevét.



Jelenlegi ára: 9 950 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 07:29
. Nuskin, Nu skin ageloc arcgél, gél, zselé - Jelenlegi ára: 9 950 Ft