2011. november 27., vasárnap

Power Band USA hologramos karkötő fekete S - Jelenlegi ára: 790 Ft

HOGYAN MŰKÖDIK A HOLOGRAM ?
A Power Band hologramos termékek alapelve, hogy a Keleti gyógymódokhoz hasonlóan optimalizálja az emberi test energiaáramlását. A Power Band termékekben található hologramot úgy tervezték, hogy az emberi test frenkvenciáján rezonálva interakcióba lépjen teste energiamezejével
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
A Power Band karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar. Az elektroszmogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi és bluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki.
kiknek ?
Mindenkinek, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Band hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszkezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
S méret belső kerülete: 16 cm
M méret belső kerülete: 18 cm
L méret belső kerülete: 19 cm



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 16:44
. Power Band USA hologramos karkötő fekete S - Jelenlegi ára: 790 Ft