2011. november 23., szerda

Maczó Péter: Ön itt áll - Jelenlegi ára: 4 795 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ön itt állA könyv listaára: 5996 Ft. Leírás:
Az infodesign mibenlétét, a tájékoztatás és tájékozódás designelemeit és feladatkörét járja körbe Maczó Péter designkönyve. Mi is az az infodesign, mi a funkciója, milyen designelemekkel könnyíthetjük meg például a városi közlekedést, az információk áramlását, az egyértelmű, minden ember számára érthető tájékoztatást? Az infodesign többnyire az épített környezetbe beleágyazva, szöveges és képi elemek segítségével segíti elő a kommunikációt - ekképpen igen fontos részét képezi a tervezőgrafikának. Ma már nincsen útszakasz útjelző tábla nélkül, ház felirat nélkül, nincs kapu számozatlanul, vagy gondoljunk csak a levelesládák információira - s ez mind-mind az infodesign része. A kötet számos magyar és külföldi példa alapján mutatja be a viszonylag fiatal szakterület alapjait. Olvashatunk az emberi tájékozódó képességről, lakókörnyezetünkről, majd az infodesign alapajairól: a vonalakról, elemi kapcsolatokról, zárt formákról és a körről. A kötetben szó esik az olvasásról és írásról, a szép tipográfiáról, külön bemutatva a legfontosabb, leginkább esztétikus betűformákat. Külön fejezetek foglalkoznak az utcanév- és házszámtáblákkal, a köztereken lévő vizuális kommunikációval, a színek és a nyilak szerepével, a piktogramokkal, a sportjelekkel vagy a városképi feliratokkal. A számtalan illusztrációval ellátott kötet általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtárak számára is ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-244-222-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 795 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 13:29
. Maczó Péter: Ön itt áll - Jelenlegi ára: 4 795 Ft