2011. szeptember 24., szombat

A foglalkozási rehabilitáció támogatása - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A foglalkozási rehabilitáció támogatása pszichológiai eszközökkelA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
A jelen kötet műfaja a készítők szándéka szerint egységes tankönyv, amelyben az egyes résztanulmányok feszesen egymásra épülnek. A tankönyv konkrét célja a megváltozott munkaképességű és fogyatékos személyek munkavállalásával kapcsolatban felmerülő általánosabb pszichológiai és kifejezetten munkapszichológiai kérdések, kérdésfelvetések részletes bemutatása és ehhez kapcsolódóan a rendelkezésre álló kapcsolódó tudományos eredmények megvitatása. A tanulmányok között megtalálható az elméleti irodalom áttekintésétől kezdve az esettanulmányokon át, a konkrét kutatási módszerek és eredményeinek bemutatása, amellyel a szerkesztők szemléltetni kívánják a foglalkoztatási rehabilitáció aktualitását és társadalmunkban tapasztalható növekvő fontosságát. Az első fejezet tanulmányai a foglalkoztatási rehabilitációt megelőző pszichológiai folyamatokkal foglalkoznak. Ezt követi a foglalkoztatási rehabilitáció modelljeinek és folyamatainak részletes ismertetése. A kötet záró fejezete a kérdés munkapszichológiai aspektusaival foglalkozik. A kötetben szereplő tizenhárom tanulmány mindegyikét összegzés és a téma szakirodalmának ismertetése zárja. Elsősorban szakkönyvtárak számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-279-096-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 10. 00 és 17. 00 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 03:57
. A foglalkozási rehabilitáció támogatása - Jelenlegi ára: 2 950 Ft