2011. szeptember 24., szombat

FÉNYES LAKK 50ML - Jelenlegi ára: 439 Ft

FÉNYES LAKK 50ML
Vízállóra száradó, vízzel hígitható, magas fényű befejező lakk.
A termék csomagolási súlya ~ 50 gr. A termék sima vagy ajánlott postakész borítékban küldhető bizonyos darabszámig. AZ ORSZÁG TALÁN LEGKEDVEZŐBB ÁRAIN VÁSÁROLHAT TŐLÜNK!
Javasoljuk nézzen szét a többi termékünk között is: PHOTOLINE-AUKCIÓK ahol minden hónapban ÚJ akciókkal és bővülő terméklistával várjuk kedves leendő és régi Vásárlóinkat.
Vágás-, ragasztás-, kreatív-hobbi technikák, iroda&iskolaszerek továbbá barkács & ipari szerszámok és gépek melyekkel foglalkozó területünkön termékeink 95%-át folyamatos raktárkészletünkből veheti át személyesen Budapest több kerületében(I+); hétköznap, munkaidő után, és hétvégén is megoldható általában, e-mailes egyeztetés után. Postázunk is, 10. 000. -Ft összértéktől ingyen (lásd postázási infók)! Néhány terméknél előfordul rövid készlethiány, ált. 1-3 nap. A termékek küldése súly vagy méret alapján, a postai és szállítási feltételek szerint az átutalás beérkezése után történik. A raktáron lévő 95%-nyi terméket, gyorspostai felár (385. -Ft) és banki bizonylat ellenében azonnal tudjuk küldeni, mely így vásárlástól ~24-48 órán belül odaérhet!
Árgaranciánk a következőt jelenti: ha kedvezőbb áron tudja megvásárolni ugyanazt a terméket normál áron bolti forgalomban (és ezt jelzi vásárlás előtt) akkor igyekszünk annál is olcsóbban adni a termékeket!
Szívesen vesszük minden érdeklődő kérdést technikai, használati, műszaki részletekről, ha bármilyen további termékeket keres, feltöltjük Önnek kedvező áron ha előfordul fenti termékkörünkben.
További pontos részletekről vásárlás után kap részletes értesítést!
ÁFÁS Számlát állítunk ki kedves Vevőinknek. Üzleti ügyfeleket is szívesen látjuk, nagyobb mennyiségeket is ki tudunk szolgálni.


Jelenlegi ára: 439 Ft

Az aukció vége: 2011-10-10 00:00
. FÉNYES LAKK 50ML - Jelenlegi ára: 439 Ft