2012. február 10., péntek

PDA készülék HTC Desire S + magyar nyelv - Jelenlegi ára: 112 624 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: PDA készülék HTC Desire S + magyar nyelv szürke
Cikkszám: 51739
Gyártó: HTCFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 3 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Azoknál az aukcióknál, amelyeknél nem tud személyes átvételt kiválasztani, csak abban az esetben van erre lehetősége, ha a termék árát bankszámlánkra előre átutalja, majd személyes átvételi szándékát telefonon üzletünkkel leegyezteti.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 350. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1. 150. - Ft.
Utánvétel esetén: az árak a táblázat szerint.
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 100. 000. - Ft-ig1. 750. - Ft. 100. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként postakész borítékban kéri a postázást, cégünk NEM fogad el semmiféle reklamációt és NEM vállal felelősséget a postai küldemény sikeres megérkezéséért.
Csak az ajánlott feladást tudjuk nyomon követni, igazolni, bármiféle reklamációt elindítani!
Csak a vevő saját felelősségére. Ára: 200. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai, számítástechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott és visszaigazolt megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. Termékleírás
Kompatibilis készüléktípusok HTC Desire S általános bemutatás Az év telefonja megújult Mi történik akkor, ha továbbfejlesztenek egy olyan okostelefont, amely számos díjat nyert, mint például a HTC Desire? Akkor jön létre a HTC Desire S a maga 3, 7 hüvelykes kijelzőjével, megerősített és vékonyabb formájával, intelligensebb, gyorsabb, tisztább végeredményt produkálva. A megbízhatóság új dimenziója nyílik meg általa. Fejlett böngészés okosabban és gyorsabban Látogasd meg a kedvenc weblapjaid mobiltelefonoddal. Szeretnél valamit közelebbről szemügyre venni? Egyszerűen érintsd meg a kijezőt a ráközelítéshez, vagy a távolításhoz, és nézd amint a szöveg automatikusan átméreteződik, hogy tökéletesen illeszkedjen a kijelzőhöz. Felkeltette valami a kíváncsiságod? Érintsd meg a kijelzot a szöveg kiemeléséhez, és keress rá a Google-ban, a Wikipédiában, a Youtube-on, vagy a szótárban. Az emlékek most HD minőségben állnak rendelkezésre Most bárhol és bármikor megörökíthetsz érdekes pillanatokat, mert ezentúl a mobilod egy minőségi HD kamera. A továbbfejlesztett HTC Desire S lenyűgöző fényképezővel és HD videófelvevővel van felszerelve, hogy minden érdekes pillanatot kristálytiszta minőségben rögzíthess és játszhass le. Azért fejlesztettük, hogy még inkább a Tiéd lehessen Szabd testre telefonod pontosan úgy, ahogyan szeretnéd - egyszerűbben, gyorsabban, okosabban. Érd el gyorsabban kedvenc webhelyeid, alkalmazásaid, vagy telefonszámaid és tedd ki oket a kezdő kijelzőre. Mivel 7 kezdő kijelző közül választhatsz, kedvedre töltheted meg őket olyan alkalmazásokkal, amelyek élőben közvetítik a tőzsdei árfolyam ingadozásokat, előre jelzik az időjárást, vagy kedvedre nézegetheted barátaid közösségi portálokon közzétett bejegyzéseit ... A HTC Desire S azzá válik, ami Neked a leginkább fontos.
HTC
Desire S
@KapGSM192423


Jelenlegi ára: 112 624 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 00:47
. PDA készülék HTC Desire S + magyar nyelv - Jelenlegi ára: 112 624 Ft