2012. február 15., szerda

Natural Calendula tusfürdő-Körömvirág tusf. 150ml - Jelenlegi ára: 2 210 Ft

Crystal Natural Calendula tusfürdő (150ml)
Crystal Natural termékcsalád:
A termékcsaládok minden tagja 100%-ban növényi organikus összetevőkből áll. A szervezet számára csakis jótékony hatású hatóanyagokból készült. Semmilyen mesterséges illatosítót, tisztító, színező vagy tartósítószert nem tartalmaz!
Főbb organikus összetevők:
- Aloe Vera gél
- Kókuszolaj
- Citrom kivonat
- Avokádó olaj
- E-vitamin
- Jázmin olaj
- Rózsa olaj és rózsavíz
- Édesnarancs és vérnarancs olaj
- Kardamom olaj
- Grapefruit mag kivonat
- Levendula olaj
- Rozmaring levél kivonat
Calendula - körömvirág:
A körömvirág a népgyógyászat jól ismert gyógynövénye, évszázadokon keresztül felhasználták a növény szárát, levelét és virágát is. Illóolajat, karotinoidokat, flavonoidokat, szaponinokat, szabad triterpéneket, ploiszacharidokat tartalmaz. Bőrápoló, bőrnyugtató és hámgyógyító hatását a gazdag beltartalmának köszönheti. Külsőleg krémként és most már a Crystal Natural Calendula termékcsalád egyik legfontosabb összetevőjeként használhatjuk tusfürdőként, samponként és kézmosóként.
Több tanulmányban bőrünk őrének is nevezik a körömvirágot. Amellett hogy megpuhítja az érdes bőrt és enyhíti a gyulladásait, begyógyítja a kisebb sebeket és ránctalanító hatással is rendelkezik.
A homeopátiás orvosi gyakorlatban sebgyógyírásra, fertőtlenítésre, zúzódások kezelésére alkalmazzák.
Most először kerül a Caledula officinalis fő összetevőként olyan kozmetikai környezetbe, amely alapanyagai csakis növényi szerves vegyületek. Így e három készítmény együttesen lehetővé teszi, hogy tökéletesen ápoljuk, tisztítsuk és kényeztessük mind a hajunkat és a bőrünket egyaránt.


Jelenlegi ára: 2 210 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 20:55
. Natural Calendula tusfürdő-Körömvirág tusf. 150ml - Jelenlegi ára: 2 210 Ft