2011. május 30., hétfő

Kerekes József: Párhuzamos szerelmek - Jelenlegi ára: 1 635 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Párhuzamos szerelmekA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Igazi modern kori regényhez méltón az internet ihlette a szerző regényét, amely eredetileg - saját bevallása szerint - egy véget érni nem akaró világhálós csetelésnek indult pár teljesen hétköznapi ember között. Az események azonban úgy alakultak, és a hozzá fűzött kommentárok olyan jól sikerültek, hogy a sok szálon futó történet lassan valódi könyvvé állt össze. A könyv főhősei Tímea, aki igazi tapasztalt, jó néhány házasságon és még annál is több kapcsolaton túllevő asszony, a kezdetben teljesen ártatlan, majd egyre ravaszabbá és gátlástalanabbá váló diáklány, Nóra, Géza, a ferencvárosi numerakirály, valamint az utolsó fejezetben felbukkanó, arisztokrata származású nő, Erdőházy Adrienn. Igazi vérbő, kikapós szerelmi vagy még inkább erotikus történethez illőn, az egyre bonyolódó és számos meglepő fordulatot tartogató események természetesen hamar lekerülnek a virtuális vonalról a fizikai valóságba, ahol a szereplők minden lehetséges helyszínen és módon összejönnek egymással: Géza Tímeával, Tímea Nórával, Nóra egy norvég vendégprofesszorral, Géza egy gyereklánnyal, a mellékszereplők afférjairól nem is beszélve. A kötet az események ilyetén alakulása miatt elsősorban felnőtt olvasók figyelmébe ajánlható. ISBN: 963-9660-43-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 635 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 18:44
. Kerekes József: Párhuzamos szerelmek - Jelenlegi ára: 1 635 Ft